Busje voor een bezorgdienst kopen?

Zoek je een auto voor je bedrijf waarmee je gemakkelijk spullen kunt vervoeren? Bekijk de mogelijkheden.

Busje bezorgdienst

Zoek je een praktische en multifunctionele auto voor zakelijk goederenvervoer? Denk dan eens aan een bestelauto. Met hun grote laadruimte en hun flexibele inrichting zijn ze niet alleen handig, maar ook ongelooflijk veelzijdig in gebruik. Meer spullen vervoeren? Dan is de bestelbus een goede optie. 

  • Enorme binnenruimte
  • Veelzijdig in gebruik
  • Comfortabel

Voor kleine pakketjes

Voor kleine transporten is een bestelauto een goede keuze. Door de relatief kleine buitenafmeting, is een bestelauto gemakkelijk te berijden en te parkeren. Ideaal voor in de binnenstad bijvoorbeeld. 

Een bestelauto heeft twee of drie zitplaatsen voorin, een tussenschot en een grote laadruimte achterin. Bestelauto's worden onder andere gebruikt door pakketdiensten, bloemisten, cateraars en apothekers. 


Voor groter transport

Wil je grotere goederen vervoeren? Denk dan eens aan een bestelbus. Bestelbussen zijn in diverse lengtes en hoogtes verkrijgbaar. Daardoor is er voor ieder type transport gemakkelijk een bus op maat te vinden. 

Pakketdiensten, meubelzaken, ZZP’ers, bouwbedrijven, en klusbedrijven zijn trouwe fans van de bestelbus. 


Minibusje.com

Bij minibusje.com hebben we een groot aantal minibusjes, busjes en bussen op voorraad.

Kom gerust een langs of bekijk ons aanbod online.


Minibusje.com voor bedrijven


Lease

Wil je een busje voor een bezorgdienst aanschaffen, maar de kosten spreiden? Denk dan eens aan één van onze aantrekkelijke leaseplannen. We bieden verschillende leasevormen aan voor bedrijven, waarmee we je altijd een passend aanbod kunnen doen. 


Onderhoudscontract

Speciaal voor bedrijven biedt minibusje.com onderhoudscontracten waarmee je voor een vast bedrag per maand je minibusje altijd in topconditie houdt. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. 


Haal- en brengservice

Bij minibusje.com begrijpen we dat je druk in de weer bent met je bedrijf en weinig tijd hebt om van de zaak weg te gaan. Met onze haal- en brengservice spaar je tijd uit en voorkom je onnodig reizen. 


Leenauto

Als bedrijf kun je vaak niet zonder auto. Daarom bieden wij een leenauto aan voor bedrijven die hun auto bij ons in de garage hebben.


Service en onderhoud

Al onze minibusjes kunnen geleverd worden met BOVAG garantie. Daarnaast staan we uiteraard voor je klaar voor onderhoud of reparatie. 


Bezoek ons 

Kom gerust langs in onze showroom in Lettele om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een auto te vinden die past bij jouw wensen. 

  • Specialist in minibusjes en bussen
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie

Zoekopdracht plaatsen

Weet je al precies welk type of model bus je wilt maar kun je hem niet vinden? Vraag het ons! Wij zoeken in ons uitgebreide netwerk naar een auto die matcht met wat jij zoekt. 


Meest gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een bestelauto en een bestelbus?

Beide auto’s zijn bedoeld voor het vervoeren van goederen. Het verschil is het formaat. Een bestelauto heeft de afmeting van een personenauto, terwijl een bestelbus een maat groter is.

Kan een bestelauto of een bestelbus worden omgebouwd voor personenvervoer?

Dat kan niet, hiervoor krijg je geen goedkeuring van de RDW. Je kunt je bestelauto of bestelbus wel laten ombouwen tot camper. Let er dan wel op dat je geen of weinig ruiten achterin hebt.