Busje van de zaak kopen?

Ben je op zoek naar een auto voor je bedrijf waarmee je gemakkelijk spullen kunt vervoeren? Wij helpen je graag.

Het ideale zakelijke busje

Zoek je een praktische en multifunctionele busje van de zaak? Denk dan eens aan een bestelauto.

Met hun grote laadruimte en hun flexibele inrichting zijn ze niet alleen handig, maar ook ongelooflijk veelzijdig in gebruik. Meer spullen vervoeren? Dan is de bestelbus een goede optie. 

  • Enorme binnenruimte
  • Veelzijdig in gebruik
  • Comfortabel

Busje van de zaak

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke wensen op het gebied van transport en vervoer. Bij minibusje.com leveren we busjes voor alle soorten bedrijven.

Je vindt busjes voor personenvervoer en voor bezorgdiensten. ZZP’ers, bloemisten, klussenbedrijven, hoveniers, apothekers en cateraars kochten al minibusjes bij minibusje.com.


Zakelijk of particulier?


Grijs kenteken

Een grijs kenteken auto of bus staat in de volksmond ook bekend als bedrijfsauto. Deze auto’s zijn bedoeld voor het vervoeren van goederen en worden voornamelijk gebruikt door bedrijven. Er zijn veel verschillende varianten auto’s en bussen op grijs kenteken op de markt. Zo variëren het aantal zitplaatsen, de lengte en de hoogte en is er maatwerk mogelijk. De meeste auto’s of bussen op grijs kenteken rijden op diesel.

Wil je als bedrijf een een auto of bus kopen? Dan is een variant op grijs kenteken het meest geschikt vanwege de fiscale voordelen. Je betaalt dan lagere wegenbelasting dan bij een auto op geel kenteken.  Meer weten?

Geel kenteken

Een auto of bus op geel kenteken staat bekend als een personenauto of -bus. Deze zijn bedoeld voor het vervoeren van meerdere mensen en worden gebruikt door zowel bedrijven als particulieren. 

Tegenwoordig kan het lonen om zakelijk een personenbus op benzine te kopen, omdat de restwaarde ervan aanzienlijk hoger ligt ten opzichte van een diesel. Ook wordt je tijdens het rijden ervan niet beperkt door milieuzones. Bij minibusje.com rekenen we het je graag voor. 


Minibusje.com voor bedrijven


Lease

Wil je een minibusje aanschaffen, maar de kosten spreiden? Denk dan eens aan één van onze aantrekkelijke leaseplannen. We bieden verschillende leasevormen aan voor bedrijven, waarmee we je altijd een passend aanbod kunnen doen. 


Onderhoudscontract

Speciaal voor bedrijven biedt minibusje.com onderhoudscontracten waarmee je voor een vast bedrag per maand je minibusje altijd in topconditie houdt. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. 


Haal- en brengservice

Bij minibusje.com begrijpen we dat je druk in de weer bent met je bedrijf en weinig tijd hebt om van de zaak weg te gaan. Met onze haal- en brengservice spaar je tijd uit en voorkom je onnodig reizen. 


Leenauto

Als bedrijf kun je vaak niet zonder auto. Daarom bieden wij een leenauto aan voor bedrijven die hun auto bij ons in de garage hebben.


Service en onderhoud

Al onze minibusjes kunnen geleverd worden met BOVAG garantie. Daarnaast staan we uiteraard voor je klaar voor onderhoud of reparatie. 


Bezoek ons 

Kom gerust langs in onze showroom in Lettele om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een auto te vinden die past bij jouw wensen. 

  • Specialist in minibusjes en bussen
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie

Zoekopdracht plaatsen

Weet je al precies welk type of model bus je wilt maar kun je hem niet vinden? Vraag het ons! Wij zoeken in ons uitgebreide netwerk naar een auto die matcht met wat jij zoekt.


Meest gestelde vragen

Mag ik met mijn busje van de zaak ook privé rijden?

Ben je ondernemer? Dan mag je tot 500 km per jaar privé rijden met je zakelijke auto. Kom je daarboven, dan moet je bijtelling betalen.

Ben je in dienst en rijd je een busje van de zaak? Dan ligt het aan de afspraken die je met je werkgever hebt gemaakt.

Kan ik ook voor onderhoud bij minibusje.com terecht?

Minibusje.com heeft een eigen werkplaats. Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden wij onderhoudscontracten op maat.