Ford busje kopen?

Ben je op zoek naar een super veelzijdig busje met een zee aan ruimte? Dan kies je voor een minibusje van Ford. Bekijk de tips en ontdek welk minibusje het beste bij jouw wensen past.

Ford busje kopen?

Voor een minibusje van Ford ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk het aanbod, maak gebruik van interessante acties en vraag advies aan onze specialisten om de perfecte Ford minibus voor jouw situatie te vinden.

Bovendien staan de monteurs in onze werkplaats graag voor je klaar voor service of reparatie. 


Actueel aanbod Ford

Bekijk ons complete aanbod hier.


Kenmerken van Ford minibusjes

Ford maakt minibusjes met de ruimte van een bestelbusje en het afwerkingsniveau en de uitrusting van een gezinsauto. Ze rijden heel comfortabel en hebben over het algemeen een goede geluiddemping, wat het rijplezier ten goede komt. 

  • Minder bekend, maar zeker niet minder interessant
  • Luxe afwerking
  • Prettig rijden 

Ford modellen


Ford Tourneo Courier

Ondanks zijn bescheiden lengte van nog geen 4.20 meter, is de Ford Tourneo Courier toch groot in zijn mogelijkheden. De Courier is een comfortabele vijfpersoons-auto met een aangenaam hoge zit en veel flexibiliteit. Als je de achterbank in twee ongelijke delen neerklapt, beschik je over een enorme laadruimte. Aangenaam ruim dus, deze Courier. 


Ford Tourneo Connect

De Tourneo Connect is een minibusje van Ford op basis van de Ford Transit Connect. De Tourneo Connect is leverbaar in zowel een benzine en diesel variant. Een volledig elektrische versie wordt op dit moment in samenwerking met Volkswagen gemaakt. De verlengde uitvoering van deze personenauto wordt de Ford Grand Tourneo Connect genoemd. Vanwege de beperkte productieaantallen, zijn er van deze verlengde versie maar een handjevol te vinden. Bovendien is deze versie altijd als 7-persoons op benzine beschikbaar en voorzien van een automaat. 


Andere minibusjes

Tip van minibusje.com

Zie je jouw ideale minibusje niet op onze website staan? Plaats een zoekopdracht en wij gaan voor je aan de slag.


Service en onderhoud

Al onze auto’s kunnen geleverd worden met BOVAG-garantie. Daarnaast staan onze Minibusje-monteurs altijd voor je klaar voor onderhoud of reparatie.


Bezoek ons

Kom gerust langs in onze showroom in Lettele om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een auto te vinden die past bij jouw wensen.

  • Specialist in minibusjes
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie