Mercedes-Benz busje kopen?

Ben je op zoek naar een super veelzijdig busje met een zee aan ruimte? Dan kies je voor een minibusje van Mercedes-Benz.

Mercedes busje kopen?

Voor een minibusje van Mercedes-Benz ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk het aanbod, maak gebruik van interessante acties en vraag advies aan onze specialisten om de perfecte Mercedes-Benz minibus voor jouw situatie te vinden.

Bovendien staan de monteurs in onze werkplaats graag voor je klaar voor service of reparatie. 


Actueel aanbod Mercedes-Benz

Bekijk ons complete aanbod hier.


Kenmerken van Mercedes-Benz minibusjes

De minibusjes van Mercedes-Benz zijn herkenbaar aan het typische Benz ontwerp, over het algemeen chique uitstraling en formidabele rijcomfort. Ze zijn ruim, compact en wendbaar tegelijk. Minibusjes van Mercedes-Benz zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen, onder andere voor ombouw tot rolstoelauto.  

  • Herkenbare stijl, chique uitstraling
  • Hoge restwaarde
  • Geschikt voor ombouw tot rolstoelauto

Mercedes-Benz modellen


Mercedes-Benz Citan

Als basis voor de Citan gebruikte Mercedes-Benz de Renault Kangoo en overgoot hem met een Mercedes-Benz sausje. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de grote gril op de neus en de rechtstreeks overgenomen 1,5-liter dCi-motoren. De Citan is zowel in bestel- als personenauto leverbaar en is te vinden in 2 lengtematen. Qua brandstof kun je kiezen tussen benzine, diesel of volledig elektrisch. 


Andere minibusjes

Tip van minibusje.com

Zie je jouw ideale minibusje niet op onze website staan? Plaats een zoekopdracht en wij gaan voor je aan de slag.


Service en onderhoud

Al onze auto’s kunnen geleverd worden met BOVAG-garantie. Daarnaast staan onze Minibusje-monteurs altijd voor je klaar voor onderhoud of reparatie.


Bezoek ons

Kom gerust langs in onze showroom in Lettele om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een auto te vinden die past bij jouw wensen.

  • Specialist in minibusjes
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie