Opel busje kopen?

Ben je op zoek naar een super veelzijdig busje met een zee aan ruimte? Dan kies je voor een minibusje van Opel.

Opel busje kopen?

Voor een minibusje van Opel ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk het aanbod, maak gebruik van interessante acties en vraag advies aan onze specialisten om de perfecte Opel minibus voor jouw situatie te vinden.

Bovendien staan de monteurs in onze werkplaats graag voor je klaar voor service of reparatie. 


Actueel aanbod Opel

Bekijk ons complete aanbod hier.


Kenmerken van Opel minibusjes

Opel minibusjes zijn over het algemeen degelijke auto’s die praktisch in gebruik zijn. Met hun hoge en hoekige carrosserie, heb je veel binnenruimte voor passagiers en een gigantische bagageruimte. De kwaliteit van Opel minibusjes is over het algemeen goed, net als het rijcomfort. 

  • Goed gebruik van ruimte
  • Kwalitatief sterk
  • Praktisch in gebruik

Opel modellen


Opel Combo

De Opel Combo is een minibus die al heel wat jaren op de markt is. Hij gaat ruim 25 jaar mee en kent inmiddels al vijf generaties. De Combo bestaat in personen- en besteluitvoering, en is verkrijgbaar in benzine, diesel en volledig elektrische variant. De Opel Combo vanaf bouwjaar 2018 biedt de keuze uit 2 lengte uitvoeringen; L1 (normale uitvoering) en de L2 (verlengde uitvoering). De L2 is leverbaar is vijf- en zevenpersoons variant, in benzine, diesel en volledig elektrisch. Daarnaast kun je kiezen voor een handgeschakelde of automatische transmissie. De Combo is zowel leverbaar met een achterklep als achterdeuren. 

Kun je geen geschikte Opel Combo vinden? Kijk dan eens naar een Fiat Doblò. Dit is namelijk dezelfde auto. Ze zijn in combinatie gebouwd. Voor het laatste model (vanaf eind 2018) geldt dit zelfs ook voor de Citroën Berlingo, Peugeot Rifter en Toyota Pro Ace City.  


Andere minibusjes

Tip van minibusje.com

Zie je jouw ideale minibusje niet op onze website staan? Plaats een zoekopdracht en wij gaan voor je aan de slag.


Service en onderhoud

Al onze auto’s kunnen geleverd worden met BOVAG-garantie. Daarnaast staan onze Minibusje-monteurs altijd voor je klaar voor onderhoud of reparatie.


Bezoek ons

Kom gerust langs in onze showroom in Lettele om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een auto te vinden die past bij jouw wensen.

  • Specialist in minibusjes
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie