Renault busje kopen?

Ben je op zoek naar een super veelzijdig busje met een zee aan ruimte? Dan kies je voor een minibusje van Renault.

Renault busje kopen?

Voor een minibusje van Renault ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk het aanbod, maak gebruik van interessante acties en vraag advies aan onze specialisten om het perfecte Renault minibusje voor jouw situatie te vinden.

Bovendien staan de monteurs in onze werkplaats graag voor je klaar voor service of reparatie. 


Actueel aanbod Renault

Bekijk ons complete aanbod hier.


Kenmerken van Renault minibusjes

Minibusjes van Renault zijn over het algemeen ruim en comfortabel. Ze rijden prettig vanwege hun goede vering en demping. Door de hoge zit heb je bovendien goed overzicht op de weg. De Renault Kangoo is ook uitermate geschikt voor ombouw tot rolstoelauto. 

  • Ruim, maar toch compact
  • Comfortabel
  • Met achterdeuren of achterklep

Renault modellen


Renault Kangoo

De Renault Kangoo is een echte minibusje klassieker. Als sinds 1997 wordt de Kangoo geleverd in zowel personen- als besteluitvoering. De auto is leverbaar in een benzine, diesel of volledig elektrische variant. De meeste benzine varianten zijn geschikt om een LPG-installatie op te bouwen. Alhoewel de Kangoo te verkrijgen is in twee lengtevarianten, kom je de verlengde uitvoering maar mondjesmaat tegen. In tegenstelling tot een aantal andere minibusjes is de Renault Kangoo te leveren in handgeschakeld en automaat. De Kangoo is zo populair dat Mercedes-Benz deze auto ook is gaan leveren, onder de naam Citan. 


Andere minibusjes

Tip van minibusje.com

Zie je jouw ideale minibusje niet op onze website staan? Plaats een zoekopdracht en wij gaan voor je aan de slag.


Service en onderhoud

Al onze auto’s kunnen geleverd worden met BOVAG-garantie. Daarnaast staan onze Minibusje-monteurs altijd voor je klaar voor onderhoud of reparatie.


Bezoek ons

Kom gerust langs in onze showroom in Lettele om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een auto te vinden die past bij jouw wensen.

  • Specialist in minibusjes
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie