Toyota busje kopen?

Ben je op zoek naar een super veelzijdig busje met een zee aan ruimte? Dan kies je voor een minibusje van Toyota.

Toyota busje kopen?

Wil je een Toyota busje kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk het aanbod, maak gebruik van interessante acties en vraag advies aan onze specialisten om het perfecte Toyota busje voor jouw situatie te vinden.

Bovendien staan de monteurs in onze werkplaats graag voor je klaar voor service of reparatie. 


Actueel aanbod Toyota

Bekijk ons complete aanbod hier.


Kenmerken van Toyota minibusjes

Toyota staat bekend om zijn jarenlange ervaring in het ontwikkelen van ruime gezinsauto’s. Minibusjes van Toyota zijn lekker ruim, stil en gemakkelijk te manoeuvreren. Ze worden gewaardeerd vanwege hun comfortabele rijgedrag. Ook zijn ze over het algemeen mooi en compleet uitgevoerd. 

  • Zeer ruim
  • Goede ‘looks’
  • Relatief voordelig

Toyota modellen


Toyota ProAce City

De Toyota ProAce City is het eerste en nieuwste model minibus van Toyota. Hij is beschikbaar als besteluitvoering en personenuitvoering. Bij de laatstgenoemde is er keuze uit 2 lengte uitvoeringen; L1 (normale uitvoering) en de L2 (verlengde uitvoering). De L2 is leverbaar is vijf- en zevenpersoons variant, in benzine, diesel en volledig elektrisch.  Daarnaast kun je kiezen voor een handgeschakelde of automatische transmissie. De ProAce City is zowel leverbaar met een achterklep als achterdeuren. 

Alternatief voor de Toyota ProAce City

Kun je geen geschikte Toyota Pro Ace City vinden? Kijk dan een naar een Opel Combo, Citroën Berlingo of Peugeot Rifter. Dit zijn dezelfde auto’s als een Toyota ProAce City. Ze zijn in combinatie gebouwd. 


Voorbeelden van minibusjes


Tip van minibusje.com

Zie je jouw ideale minibusje niet op onze website staan? Plaats een zoekopdracht en wij gaan voor je aan de slag.


Service en onderhoud

Al onze auto’s kunnen geleverd worden met BOVAG-garantie. Daarnaast staan onze Minibusje-monteurs altijd voor je klaar voor onderhoud of reparatie.


Bezoek ons

Kom gerust langs in onze showroom in Lettele om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een auto te vinden die past bij jouw wensen.

  • Specialist in minibusjes
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie