Volkswagen busje kopen?

Ben je op zoek naar een super veelzijdige auto met een zee aan ruimte? Dan kies je voor een busje van Volkswagen.

Volkswagen busje kopen?

Voor een busje van Volkswagen ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk het aanbod, maak gebruik van interessante acties en vraag advies aan onze specialisten om het perfecte Volkswagenbusje voor jouw situatie te vinden.

Bovendien staan de monteurs in onze werkplaats graag voor je klaar voor service of reparatie. 


Actueel aanbod Volkswagen

Volkswagen Caddy 1.0 TSI CAMERA / NAVI / CRUISE / PDC / AIRCO ECC

  • Prijs
  • Bouwjaar 2019
  • Kilometerstand 86.008 km
  • Brandstof Benzine
Meer informatie

Bekijk ons complete aanbod hier.


Kenmerken van Volkswagen minibusjes

Volkswagen staat bekend om zijn grote fanschare. Busjes van Volkswagen behoren tot de meest bekende en meest populaire minibusjes en bestelbussen die er bestaan. Het merk heeft meerdere types en modellen minibusjes in het assortiment. Allemaal hebben ze één ding gemeen: het zijn iconen op de weg

  • VW minibusjes zijn iconen op de weg
  • Degelijk en kwalitatief sterk
  • Hoge restwaarde

Volkswagen modellen


Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is al decennia lang niet meer weg te denken uit het wereldwijde straatbeeld. Toch is er in de loop der jaren veel veranderd aan deze populaire vierwieler. Waar het rijcomfort vroeger niet altijd geweldig was, rijdt de nieuwste Caddy beter dan ooit, dankzij de vernieuwde achteras. Dit oerdegelijke minibusje is leverbaar als handgeschakeld of als automaat. Hij is zowel in benzine, diesel, CNG en volledig elektrisch verkrijgbaar. Ook zijn de Caddy en Caddy Maxi extreem geschikt om te laten ombouwen tot minicamper. 


Volkswagen Transporter

Al sinds de jaren ‘50 van de vorige eeuw rijdt deze grote minibus rond. In Nederland zien we de Transporter meestal in bestel- en personenuitvoering. Er zijn meerdere lengte- en hoogte-uitvoeringen te verkrijgen. Qua brandstof zijn ze geleverd op benzine, diesel, CNG en volledig elektrisch. Je vindt ze zowel handgeschakeld als met automaat. Een Volkswagen Transporter heeft losse achterdeuren of een achterklep.  


Andere minibusjes

Tip van minibusje.com

Zie je jouw ideale minibusje niet op onze website staan? Plaats een zoekopdracht en wij gaan voor je aan de slag.


Service en onderhoud

Al onze auto’s kunnen geleverd worden met BOVAG-garantie. Daarnaast staan onze Minibusje-monteurs altijd voor je klaar voor onderhoud of reparatie.


Bezoek ons

Kom gerust langs in onze showroom in Lettele om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een auto te vinden die past bij jouw wensen.

  • Specialist in minibusjes
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie