Mercedes-Benz Citan

Als basis voor de Citan gebruikte Mercedes-Benz de Renault Kangoo en overgoot hem met een Mercedes-Benz sausje. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de grote gril op de neus en de rechtstreeks overgenomen 1,5-liter dCi-motoren. De Citan is zowel in bestel- als personenauto leverbaar en is te vinden in 2 lengtematen. Qua brandstof kun je kiezen tussen benzine, diesel of volledig elektrisch. 


Specs

Gewicht

max. aanhangermassa geremd1500 kg
max. aanhangermassa ongeremd750 kg

Bagageruimte / laadruimte

inhoud2900 l
lengte min/max1539 mm / 1806
breedte min/max1240 mm / 1524
hoogte1256 mm
hoogte tildrempel589 mm

Exterieurmaten

lengte4498 mm
breedte1859 mm
hoogte1852 mm

Actuele aanbod Mercedes-Benz bij minibusje.com

Bekijk ons complete aanbod hier.


Bezoek ons

In onze showroom in Lettele vind je het grootste aanbod minibusjes en bestelbussen van Nederland op één plek. Kom gerust langs om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een minibusje te vinden dat past bij jouw wensen. 

  • Het grootste aanbod minibusjes van Nederland op één plek
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie

Zoekopdracht plaatsen

Weet je al precies welk type of model minibusje je wilt maar kun je hem niet vinden? Vraag het ons! Plaats een zoekopdracht en wij zoeken in ons uitgebreide netwerk naar een auto die matcht met wat jij zoekt. 


Overige merken


Service en onderhoud

Al onze auto’s kunnen geleverd worden met BOVAG garantie. Daarnaast staan onze Minibusje-monteurs altijd voor je klaar voor onderhoud of reparatie.


De service van minibusje.com

Bij minibusje.com werken we al jaren met minibusjes. We kunnen er veel over vertellen, maar het is eigenlijk heel simpel: we houden gewoon van deze ruime, handige en super veelzijdige auto’s. Ons team van monteurs en verkopers kent alle ins en outs van minibusjes. We weten wat er mogelijk is, hoe de techniek werkt en wat onze klanten goed bevalt. We durven ons dan ook wel experts in minibusjes te noemen.