Wil je een busje particulier rijden?

Ben je op zoek naar een super veelzijdige auto voor persoonlijk gebruik met een zee aan ruimte? Dan kies je voor een minibusje.

Het gemak van een minibusje

Zoek je een praktische en multifunctionele auto? Denk dan eens aan een minibusje.

Met hun enorme binnenruimte, plek voor minimaal vijf personen, grote laadruimte en hun flexibele inrichting zijn ze niet alleen handig, maar ook ongelooflijk veelzijdig in gebruik. 

  • Enorme binnenruimte
  • Veelzijdig in gebruik
  • Comfortabel

Vind jouw busje

Op deze website en in onze showroom in Lettele vind je het grootste aanbod minibusjes van Nederland. Wat je ook zoekt, samen met jou vinden we een minibusje dat bij je past. 


Welk soort minibusje kies je?

Of je nou een auto zoekt die je kunt gebruiken om mee te gaan kamperen, voor je grote gezin, of als rolstoelauto, met een minibusje zit je altijd goed. Wil je een busje particulier rijden? Geen probleem! Minibusjes hebben een geel kenteken en zijn geschikt voor particulier én zakelijk gebruik.

Kamperen

Kamperen met je eigen bus is leuk, praktisch en super gezellig. Bouw je minibusje in een handomdraai om naar tweepersoons minicamper met een handige camperbox

Meer ruimte nodig? Kies voor een iets grotere oplossing en laat je bestelbus ombouwen tot camper


Gezinsauto

Zoek je een auto waarmee je gemakkelijk een groot gezin of veel spullen meeneemt en comfortabel kunt rijden? Kies dan voor een minibusje. 

Laat je gezinsleden, je vrienden of je teamgenoten gemakkelijk instappen met de zijschuifdeuren en geniet van extra comfort met de fijne, relatief hoge instap. 


Gehandicapten

Met een aangepaste auto, zoals een rolstoelauto, wordt een minibus aangepast aan jouw behoeften, zodat autorijden mogelijk blijft, zelfs als je fysieke beperkingen hebt. 

  • Aanpassingen op maat
  • Wanneer rijden in een normale auto niet gaat

Minibusje.com voor particulieren

Lease

Wil je een minibusje aanschaffen maar de kosten spreiden? Denk dan eens aan één van onze aantrekkelijke leaseplannen. We bieden verschillende leasevormen aan voor particulieren, waarmee we je altijd een passend aanbod kunnen doen. 

Leenauto

Vaak kun je niet zonder auto. Daarom bieden wij een leenauto aan voor mensen die hun auto bij ons in de garage hebben.

Minibusje merken

Welk merk bij je past is heel persoonlijk. Wij helpen je kiezen en zetten de voor- en nadelen van de verschillende merken en types voor je op een rijtje. 


Service en onderhoud

Al onze auto’s kunnen geleverd worden met BOVAG garantie. Daarnaast staan onze Minibusje-monteurs altijd voor je klaar voor onderhoud of reparatie. 


Bezoek ons 

In onze showroom in Lettele vind je het grootste aanbod minibusjes van Nederland op één plek. Kom gerust langs om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een minibusje te vinden dat past bij jouw wensen. 

  • Het grootste aanbod minibusjes van Nederland op één plek
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie

Zoekopdracht plaatsen

Weet je al precies welk type of model minibusje je wilt maar kun je hem niet vinden? Vraag het ons! Plaats een zoekopdracht en wij zoeken in ons uitgebreide netwerk naar een auto die matcht met wat jij zoekt. 


Meest gestelde vragen

Wat is een minibusje?

Een minibusje is een personenauto of -bus die zitplekken heeft voor minimaal 5 personen. Minibusjes hebben zijschuifdeuren, een relatief hoge instap en veel binnenruimte waardoor je makkelijk instapt en iedereen een prettige zitplek heeft. 

Minibusjes zijn herkenbaar aan ruiten rondom. Ze vallen in de categorie geel kenteken, wat betekent dat particulieren ze kunnen kopen en rijden. Minibusjes zijn populair omdat ze handig, flexibel en veelzijdig in gebruik zijn.

Wat zijn de voordelen van een minibusje?

Door de grote binnenruimte en gemakkelijke toegang is een minibusjes erg handig en flexibel in gebruik. Vaak worden minibusjes gebruikt om spullen te vervoeren, als camper of als grote gezinsauto. 

Hoe vind ik een minibusje op minibusje.com?

Zoek op de website op soort, categorie of merk om het minibusje te vinden dat het beste bij je wensen past. Staat je minibusje er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op en we helpen je zoeken.