Busje voor personenvervoer kopen?

Ben je op zoek naar een auto voor je bedrijf waarmee je gemakkelijk mensen kunt vervoeren? Dan kies je voor een minibusje.

Het gemak van een minibusje

Zoek je een praktisch en multifunctioneel busje voor zakelijk personenvervoer? Denk dan eens aan een minibusje.

Ze hebben een enorme binnenruimte, plek voor minimaal vijf personen, grote laadruimte en een flexibele inrichting. Ook neem je gemakkelijk bijvoorbeeld een rolstoel mee.

  • Enorme binnenruimte
  • Veelzijdig in gebruik
  • Comfortabel

Voor vijf tot zeven personen

Met een minibusje vervoer je minimaal vijf tot maximaal zeven personen.

Door de schuifdeur opzij is instappen erg gemakkelijk. Een minibusje heeft een flexibele inrichting met een achterbank of achterstoelen.  

Minibusjes zijn ideaal voor kleine groepsreizen, zakenreizen, zorgvervoer, leerlingenvervoer, of schoolreizen. 


Tot negen personen

De grote minibus, zoals wij de personenbus graag noemen, is een extra grote personenauto op basis van een bestelbus.

Personenbussen zijn er in diverse lengtes en uitvoeringen met plek voor vijf tot wel negen personen. Daarnaast is er achterin veel bagageruimte zodat je met gemak koffers of tassen mee kunt nemen. 

De personenbus is ideaal voor taxibedrijven, kinderdagverblijven of sportverenigingen. Met de hoge zit heb je goed overzicht over de weg en rijd je comfortabel korte én lange afstanden. 


Rolstoelauto

Met een aangepast minibusje (ook wel: rolstoelauto) vervoer je gemakkelijk vijf personen en een rolstoel tegelijkertijd. Wanneer je de rolstoelplek niet gebruikt, heb je nog steeds een prettige auto voor personenvervoer met veel bagageruimte. 

Wil je meer mensen of meer rolstoelers vervoeren? Denk dan eens aan een rolstoelbus voor zakelijk gebruik. 

Voor bedrijven die specifieke vervoerswensen voor rolstoelauto’s hebben, hebben we verschillende maatwerkoplossingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  


Tip van minibusje.com

Taxibedrijven kunnen gebruik maken van specifieke fiscale voordelen bij de aanschaf van een minibusje. Meer weten? Wij vertellen je er graag over. 


Minibusje.com voor bedrijven


Lease

Wil je een busje voor personenvervoer aanschaffen, maar de kosten spreiden? Denk dan eens aan één van onze aantrekkelijke leaseplannen voor bedrijven. We doen je graag een passend aanbod. 


Onderhoudscontract

Speciaal voor bedrijven biedt minibusje.com onderhoudscontracten waarmee je voor een vast bedrag per maand je minibusje altijd in topconditie houdt. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. 


Haal- en brengservice

Bij minibusje.com begrijpen we dat je druk in de weer bent met je bedrijf en weinig tijd hebt om van de zaak weg te gaan. Met onze haal- en brengservice spaar je tijd uit en voorkom je onnodig reizen. 


Leenauto

Als bedrijf kun je vaak niet zonder auto. Daarom bieden wij een leenauto aan voor bedrijven die hun auto bij ons in de garage hebben.


Service en onderhoud

Al onze minibusjes kunnen geleverd worden met BOVAG garantie. Daarnaast staan we uiteraard voor je klaar voor onderhoud of reparatie. 


Bezoek ons 

Kom gerust langs in onze showroom in Lettele om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een auto te vinden die past bij jouw wensen. 

  • Specialist in minibusjes en bussen
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie

Zoekopdracht plaatsen

Weet je al precies welk type of model bus je wilt maar kun je hem niet vinden? Vraag het ons! Wij zoeken in ons uitgebreide netwerk naar een auto die matcht met wat jij zoekt. 


Meest gestelde vragen

Zijn minibusjes geschikt voor zakelijk personenvervoer?

Ja, minibusjes zijn zowel voor particulieren als bedrijven interessant. Ze bieden plek aan vijf tot wel negen personen en zijn handig en flexibel in gebruik.

Kan ik ook voor onderhoud bij minibusje.com terecht?

Minibusje.com heeft een eigen werkplaats. Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden wij onderhoudscontracten op maat.