Rolstoelbus kopen?

Ben je op zoek naar een bus voor je bedrijf waarmee je gemakkelijk rolstoelers kunt vervoeren? Kies dan voor een rolstoelbus van minibusje.com.

Van bus naar rolstoelbus

Een rolstoelbus is een omgebouwde personenbus die plaats kan bieden aan één of meerdere mensen in een rolstoel. Eventueel in combinatie met normale zitplaatsen. 

Een rolstoelbus is een praktische oplossing voor zakelijk personenvervoer van mensen in een rolstoel.


Gemakkelijk op pad, met een rolstoelbus

Door de vele aanpassingen die gedaan kunnen worden aan een standaard bus, is het met een rolstoelbus een koud kunstje om mensen met een lichamelijke beperking te vervoeren. 


Van alle gemakken voorzien

Rolstoelbussen hebben meestal een verlaagde bodem. Ook beschikken ze vaak over een elektrische oprijplaat. Soms hebben ze een rolstoellift of -lier.

Met deze aanpassingen wordt het de rolstoeler zo comfortabel mogelijk gemaakt de bus in te gaan.

Weten welke aanpassingen mogelijk zijn?


Op zoek naar een rolstoelbus?

Minibusje.com heeft regelmatig bussen op voorraad die omgebouwd kunnen worden tot rolstoelbus. Samen met onze partners passen wij de bus aan op je specifieke wensen.

We werken samen met diverse partners om personenbussen om te laten bouwen tot rolstoelbus. Speciaal voor bedrijven zijn er soms subsidiemogelijkheden. Hiermee kun je de ombouw (gedeeltelijk) laten financieren. 


Minibusje.com voor bedrijven


Lease

Wil je een bus aanschaffen, maar de kosten spreiden? Denk dan eens aan één van onze aantrekkelijke leaseplannen voor bedrijven. We doen je graag een passend aanbod. 


Onderhoudscontract

Speciaal voor bedrijven biedt minibusje.com onderhoudscontracten waarmee je voor een vast bedrag per maand je minibusje altijd in topconditie houdt. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. 


Haal- en brengservice

Bij minibusje.com begrijpen we dat je druk in de weer bent met je bedrijf en weinig tijd hebt om van de zaak weg te gaan. Met onze haal- en brengservice spaar je tijd uit en voorkom je onnodig reizen. 


Leenauto

Als bedrijf kun je vaak niet zonder auto. Daarom bieden wij een leenauto aan voor bedrijven die hun auto bij ons in de garage hebben.


Service en onderhoud

Al onze minibusjes kunnen worden geleverd met BOVAG garantie. Daarnaast staan we uiteraard voor je klaar voor onderhoud of reparatie. 


Bezoek ons 

Kom gerust langs in onze showroom in Lettele om eens vrijblijvend rond te kijken. Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag. We nemen de tijd en helpen je een auto te vinden die past bij jouw wensen. 

  • Specialist in minibusjes en personenbussen
  • Kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie

Zoekopdracht plaatsen

Weet je al precies welk type of model bus je wilt maar kun je hem niet vinden? Vraag het ons! Wij zoeken in ons uitgebreide netwerk naar een auto die matcht met wat jij zoekt. 


Meest gestelde vragen

Wat kost het om een bus om te laten bouwen tot rolstoelbus?

Het ombouwen van een bus tot rolstoelbus is in alle gevallen maatwerk. Het is daarom lastig om een algemene prijsopgave te doen. Let op: Voor bedrijven zijn soms subsidies beschikbaar om de ombouw (gedeeltelijk) te financieren.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor een rolstoelbus?

Een rolstoelbus mag je besturen met een normaal rijbewijs B.