Een minibusje koop je bij dé specialist in minibusjes

De service van minibusje.com

Bij minibusje.com werken we al jaren met minibusjes.

We kunnen er veel over vertellen, maar het is eigenlijk heel heel simpel: we houden gewoon van deze ruime, handige en super veelzijdige auto’s.


Specialist in minibusjes

Ons team van monteurs en verkopers kent alle ins en outs van minibusjes. We weten wat er mogelijk is, hoe de techniek werkt en wat onze klanten goed bevalt. We durven ons dan ook wel experts in minibusjes te noemen.

  • Het grootste aanbod van Nederland op één plek
  • Alle kennis en expertise in huis
  • Alles wat je nodig hebt om te kopen en te rijden: financiering, onderhoud, service en garantie

Meer weten? Kom gerust eens langs in onze gezellige showroom in Lettele.


Sinds 1988

Ons team heeft al ervaring met auto’s sinds 1988. Onder de naam Eshuis Auto hebben we al vele klanten en auto’s gezien, die wij allemaal met passie mochten helpen.

Eshuis Auto en minibusje.com zijn tegenwoordig volledig in elkaar verweven.

Je vindt ons in Lettele, aan de Holterweg 128.


Onze werkplaats

Welkom in onze open werkplaats - waar onze specialisten dagelijks bezig zijn met onderhoud en reparatie aan minibusjes.


Ons veelzijdige team

Met ons team hebben we alle disciplines in huis om je te helpen met je minibusje. Van aanschaf tot ombouw, en van reparatie tot onderhoud, we staan graag voor je klaar.


Yes, minibusje gevonden. Hoe nu verder?

Je hebt online een interessant minibusje gevonden. Hoe nu verder?

Stap 1 Neem contact op met minibusje.com en maak een afspraak voor een bezichtiging of proefrit. Bezoek onze showroom in Lettele en bekijk jouw potentiële minibusje van alle kanten. Rijdt en voelt ie goed? Neem rustig de tijd om je nieuwe minibusje te ontdekken. Wij zijn er als je vragen hebt. Heb je specifieke wensen, zoals ombouw tot rolstoelauto of minicamper? Bekijk dan onze voorbeelden in de showroom en bespreek je wensen met onze specialisten.

Stap 2 Heb je zin om een proefrit te maken? Laat het ons weten. Wij zetten de auto graag voor je klaar. Geniet onder het rijden gelijk van de mooie, bosrijke omgeving van Lettele. Tijdens je proefrit zal een medewerker van minibusje.com je eventuele inruilauto bekijken en taxeren.

Stap 3 Als je terugkomt van je proefrit, beantwoorden we onder het genot van een kopje koffie of thee je vragen en doen we een voorstel.Ga je akkoord met het voorstel, dan bespreken we de details en plannen we een afleverdatum. Veel plezier met je minibusje!


PCA

Minibusje.com is PCA merkspecialist.

Dat betekent dat we gespecialiseerd zijn in Peugeot en Citroën, en de andere merken van de Stellantis groep, de eigenaar van onder andere Fiat en Opel.

Natuurlijk kun je ook met alle andere merken auto’s bij ons terecht.


BOVAG

Minibusje.com is aangesloten bij de Nederlandse brancheorganisatie BOVAG.

BOVAG houdt zich bezig met mobiliteit en is een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die aangesloten zijn bij BOVAG moeten voldoen aan de strenge kwaliteits- en service doelstellingen die BOVAG hanteert.


Contact

Meer weten? neem gerust contact met ons op!